Proiectare, amenajare si intretinere gradini si spatii verzi

Garden Designer s-a înfiinţat în anul 2007 la cererea clienţilor de a satisface nevoile lor în domeniul amenajare, proiectare, întreţinere grădini şi spaţii verzi.

Citeste mai mult

Urmariti-ne pe Facebook

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Termeni și condiții

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506 / 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Garden Designer SRL prelucrează datele furnizate de dumneavoastră prin folosirea servicilor de colectare de date si de formular de cerere oferta/etc disponibile pe acest website in conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate.

În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția Garden Designer SRL orice date cu caracter personal, pentru care vi s-a cerut in mod expres consimtamantul, prin aceasta vă dați acordul ca Garden Designer SRL, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să înregistreze aceste date și să le administreze.

Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică de confidențialitate.

2. Scopul colectarii datelor

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, respectiv informarea dumneavoastra, prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre Garden Designer, produsele noi; 

– Profilarea consumului dumneavoastra; analiza preferintelor dumneavoastra personale, a comportamentelor si a intereselor dumneavoastra, pentru a putea obtine interesul dvs viat de la Garden Designer.

Prin completarea datelor in formularul de contact / cerere oferta, vizitatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Garden Designer si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Garden Designer SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Garden Designer S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.
S.C. Garden Designer S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

De asemenea, S.C. Garden Designer S.R.L.  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

3. Înregistrarea si utilizarea datelor

Pentru simpla vizualizare a continutului webste-ului www.gardendesigner.ro, nu este nevoie sa ne furnizati date personale insa pentru utilizarea anumitor servicii puse la dispozitie de website-ul nostru, este nevoie de date personale, dupa cum urmeaza:

Date personale prelucrate Scop prelucrare date personale Durata de stocare a datelor personale
Nume prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Email prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Telefon prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate

 

4. Securitatea datelor

Garden Designer SRL garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

SITE-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul acesteia. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, Garden Designer nu-si asuma nici o responsabilitate.

5. Informare

Nu sunteți obligat(ă) să ne furnizați datele dumneavoastră în scopurile menționate in prezenta politica de confidentialitate. 

Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, de intervenţie, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiţiei, de a va opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor. 

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la office@gardendesigner.ro sau la numărul de telefon: 0726 782 193

6. Legislație

Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completatã de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Prezenta politică de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul nostru. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competența instanței judecătorești.

Portofoliu

AMENAJARE SPATIU VERDE HOTEL MERCUR MUN. COVASNA

ADAUGARE PAMANT FERTIL, NIVELARE, GAZONARE PRIN RULOURI, AMEJARE CU PLANTE ORNAMENTALE INTERIOR PENTRU CREAREA UNUI MEDIU RELAXANT SI PLACUT.[..]

 
AMENAJARE SPATIU VERDE HOTEL MERCUR MUN. COVASNA
AMENAJARE INTRETINERE TEREN DE FOTBAL OZUN JU. COVASNA

ADAUGARE AMESTEC DE PAMANT FERTIL NIVELARE, INSAMANTARE, INCORPORARE GAZON PROFESIONAL, AERISIRE, TUNDERI ALE GAZONULUI.[..]

 
AMENAJARE INTRETINERE TEREN DE FOTBAL OZUN JU. COVASNA
GRADINI PERSOANE FIZICE

AMENAJARE INTRETINERE GRADINI PERSOANE FIZICE PE RAZA JUDETELOR BRASOV, COVASNA, CREAREA UNUI AMBIENT PLACUT IN CADRUL FAMILIEI TALE[..]

 
GRADINI PERSOANE FIZICE
AMENAJARE ACOPERIS VERDE ZONA INDUSTRIALA ZONA SFANTU GHEORGHE

ACOPERISUL VERDE SE POATE REALIZA dacă structura de rezistență și microclimatul ne permite, poate fi amenajată ca o grădină în adevăratul sens al cuvântului.[..]

 
AMENAJARE ACOPERIS VERDE ZONA INDUSTRIALA ZONA SFANTU GHEORGHE
AMENAJARE IAZURI JOCURI DE APA IN DIFERITE FORME

AMENAJARE IAZURI JOCURI DE APA IN DIFERITE FORME[..]

 
AMENAJARE IAZURI JOCURI DE APA IN DIFERITE FORME

TECHNOLIGIA INTRETINERI GAZONULUI PERFECT

E600 Compactor

MASINA DE SCARIEFICARE.Masini pentru indepratarea crustei si eliminarea compactarii din stratul superior al solului. Variante atat cu motor propriu si dimensiuni reduse pentru gradini, alei cat si tractate [..]

GZC 1000

MASINA DE INSAMANTAT GAZON. Masina antrenata de un motor termic prin intermediul unei transmisii hidrostatice. Doarece ambii tamburi sunt antrenati cu motoare hidrostatice [..]

DZC 550

MASINA DE SUPRAINASAMANTARE. Masina pentru suprainsamnatera terenurilor deja amenajate cu goluri de suprafete de gazon sau foarte rarefiate. Doarece ambii tamburi sunt antrenati cu motoare hidrostatice, masina [..]

Echipa
Garden Designer

SEO

HANU SAVIN

Manager general. Dedicat de peste 10 ani clientilor.

Echipa noastra

Serviciile
noastre

proiectare gradini brasov

Proiectare

gradini, spatii..

proiectare gradini brasov

amenajari gradini

Amenajari

gradini

amenajari gradini

intretinere gradini

Intretinere

gradini

intretinere gradini

sistem irigare

Sisteme

irigatii

sisteme irigatii

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Árkos Önkormányzata már öt éve állandó megrendelője a Garden Designer Kft-nek. Miért? Mert mindig vannak jó és kivitelezhető ötleteik. Munkájuk pontos, precíz, igényeinkhez, elvárásainkhoz messzemenően alkalmazkodnak.
Máthé Árpád - Polgármester - Primaria Arcus

De mai bine de 7 ani colaboram cu firma Garden Designer. Chiar eu insumi am urmarit evolutia firmei si pot sa va zic cu cea mai mare convingere ca pot sa recomand serviciile lor deorece sunt de calitate. Am fost multumit intotdeauna de promtitudinea serviciilor si de de profesionalismul de care au dat dovada in cursul anilor.
Manea Razvan Cristian - Manager General - Tunele Brasov

Societatea noastra a angajat cu S.C GARDEN DESIGNER S.R.L Covasna, lucrarile de amenajare a spatiului verde. Prin prezenta certificam ca increderea acordata companiei SC GARDEN DESIGNER S.R.L Covasna in vederea realizarii lucrarilor a fost pe deplin justificata. Sus-mentionata companie s-a achitat cu profesionalism de sarcinile primite,iar calitatea lucrarilor si respectarea termenelor contractuale s-a situat la cele mai inalte cote.
- Ahitrava

A fost o placere absoluta sa lucrez cu echipa Garden Designer. Lucrarile contractate de catre echipa firmei au fost intotdeauna de o calitate corespunzatoare. Echipa Garden Designer a acordat atentie cerintelor noastre, oferindu-ne solutii imediate la toate problemele aparute si finalizand de fiecare data lucrarile in termenele prevazute.
Ovidiu Costea - director general - Hotel Clermont

Ő az a kertész, akinek szívesen megengedjük, hogy szabadon garázdálkothasson a kertünkben, és ezt egészen biztosan nem is bánjuk meg. Nem csak a látvány, hanem a minőség miatt sem. Minőség és a szakértelem tükrözi a munkájukat
Berszány Tibor - Ügyvezető Igazgató - Bertis

Rendszeresen együtt dolgozunk a Garden Designer Kft.-vel, mert mindig gyors, pontos és megbízható munkát végeznek. Nálunk fontos szempont a rugalmasság is, pontosságot és minőséget vártunk el mindig és most bátran elmonhatom hogy mindezeket meg is kaptuk. Ezekben a dolgokban is mindig számíthatunk rájuk
Bodó Csaba - Ügyvezető Igazgató - Hope Sped